Wie ben ik?


Annemiek Slappendel


Ruim 20 jaar ben ik als diëtist werkzaam, waarvan ca. de eerste 12 jaren als Thuiszorgdiëtist bij grote Thuiszorg organisaties in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. In 1997 ben ik begonnen met een eigen praktijk. Hierin combineer ik de ervaring uit de reguliere voeding met natuurvoeding, natuurgeneeskunde en orthomoleculaire adviezen. Tevens kijk ik niet alleen hoe het lichaam werkt, maar ook de geest. Deze – en klachten - hebben een wisselwerking op elkaar. Ik merk in de praktijk dat deze totale ‘holistische’ aanpak veel mensen aanspreekt, hierdoor kunnen klachten beter worden herkend en geplaatst. Vaak is de bestaande voeding en leefwijze niet optimaal en kan het gebruik van een gezonde, desgewenst biologische, voeding met ondersteuning van voedingssupplementen wenselijk zijn. In eerste instantie is het vooral belangrijk dat men zich vitaler gaat voelen, waarna veranderingen makkelijker te realiseren zijn. Vooral de persoonlijke aandacht ervaart men als erg prettig.

Mijn benadering omvat diverse invalshoeken zoals de Orthomoleculaire, Ayurvedische, Chinese of

Antroposofische voedingsleer of visie, die ik combineer en aanpas aan uw mogelijkheden, wensen en het ziektebeeld.

Als diëtist geeft deze manier van werken mij veel voldoening, merk ik dat cliënten er baat bij hebben en voedt het mij om enthousiast te blijven in de behandeling en te blijven streven naar optimaal resultaat. 
Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en lid van het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD).


Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister van para-medici. Tevens ben ik gecertificeerd yogadocent en pilatesdocent (in opleiding)


 

Webdesign

Diëtist voor Natuurvoeding en Dieet

                        Annemiek Slappendel

                                     Rijs (Fr)