ERIU, diëtetiek met een holistische visie

Welkom

ERIU-voeding is het voedingsadviesbureau van Annemiek Slappendel. Naast haar diëtisten praktijk heeft zij nu ook haar eigen winkel in natuurvoeding in Balk (zie hier).


Als natuur (voedings) diëtist streef ik naar een zo natuurlijk mogelijke voeding, die rekening houdt met de individuele mens en de natuur.
Op deze site wil ik u zo goed mogelijk informeren over alles wat u met voeding kunt bereiken bij het verkrijgen en behouden van uw gezondheid. Hierbij zal uiteraard rekening gehouden worden met persoonlijke wensen en uw gezondheidstoestand.

Als natuurdiëtist werk ik met de holistische of complementaire benadering en kijk ik op een bredere wijze naar de klacht of vraag. Hierbij worden zowel fysieke als psychische factoren betrokken. Aspecten die aan bod kunnen komen zijn; welk stofwisselingstype bent u, bent u met stress belast, zoekt u bewust naar ontspanning. Ik werk dus nooit met standaard-lijstjes.

Bij ERIU kunt u met de meest uiteenlopende klachten terecht. Bijvoorbeeld als u om medische redenen uw voeding moet aanpassen, zoals bij diabetes, hypoglycemie, te hoog cholesterol, maag- darmklachten, overgewicht, ondergewicht en voedselovergevoeligheid.
Ook voor een algemeen voedingsadvies bij zwangerschap, vegetarisme, kindervoeding en voeding voor ouderen kunt u bij ons terecht.
Wist u dat klachten als spier- en gewrichtsklachten, migraine, kanker, candida, eczeem en gedragsklachten met voeding te maken kunnen hebben?

Tijdens de uitgebreide consulten krijgt u veel persoonlijke aandacht en een persoonlijk en praktisch voedingsadvies op maat. Dit advies kan desgewenst aangevuld worden met voedings-supplementen om het lichaam te ondersteunen en een beter resultaat te bereiken.

Diëtist voor Natuurvoeding en Dieet

                        Annemiek Slappendel

                                     Rijs (Fr)